måndag 7 mars 2011

Dr John Rengen Virapen talar ut Swesub 1av4.



Videon är textad på svenska!!!!
Do you know how to measure the serontonin level in a childs brain? Vet ni hur man mäter serontoni nivån i ett barns hjärna? Nej och det vet inte läkarna heller….. Existerar ADHD eller ADD?
The doctors don´t get information from anyone except from the Pharma industry. Information till läkarna gällande läkemedel ges endast ifrån läkemedelsindustrin – de är den enda informationskällorna. Läkarna måste allså förlita sig på att den information de får från dem är korrekt.
Kanske är det så att Läkemedelsverket i Sverige gör precis samma sak? När det gäller FDA i USA så är det definitivt så att de är helt i händerna på läkemedelsföretagen men där talar man mer öppet om det.
Dr John Rengen Virapen säger att han och andra arbetat efter följande koncept: Never talk about side effects! Talk about FAB =features, advantages and benefits instead…..
Prata om funktioner, fördelar och vinster istället…….    istället för vad?
En sak är glasklar och det är att aktieägarna ger fullständigt farfar i de sjuka, allt de bryr sig om är aktieutdelningarna. Korruptionsspindeln väver och väver, nätet blir bara större och större.
Om vi nu förstår att barnen är läkemedelsföretagens stora målgrupp borde vi då inte vara lite mer försiktigare när vi gör valet för dem gällande vaccinationer och allsköns läkemedel?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar