lördag 14 januari 2012

Influensaforskning för vem - vårt eller vapentillverkarnas?!?

Visst är det väl underbart när sanningen börjar läcka ut... jag menar att det nu talas om att våra pandemier skapas i forskningslaboratorier där man gör två flugor på smällen.
Man skapar ett nytt biologiskt vapen som dödar människor men lämnar natur, hus och hem oförstörda. Testar det och inbringar miljoner, biljoner eller kanske t.o.m. trillioner på att bekämpa det nyskapade hotet med ett speciellt framtaget vaccin.  voyne   voyne..

Svenska skattepengar skall gå till forskning det har vår regering bestämt. Är vi med och finansierar framtagning av nya dödande virus istället för att forska fram läkemedel som botar? Har vi någon seriös forskning på botarsidan kvar eller handlar allt bara om den lilla rika klickens bankböcker och maktgalenhet?


Masspanik drar bara ner vårt immunförsvar så det är inget bra sätt att skydda sin kropp. Förhoppningsvis så kommer misstag att ske som kommer att väcka upp moralen på området.
Jag glömmer själv aldrig när jag hörde på radion att forskare sänt den nytillverkade fågelinflluensavirusen till olika forskningslabb och att de glömde lägga i lappen "the virus is airborne". De som inte fick meddelandet bidrog till spridning.... ett misstag som fick konsekvenser. Men we can not blame them for trying to make money - can we?


Håller med ovanstående talare att vi verkligen behöver en debatt om vad som försigår på hälsans område i detta väl fungerande demokratiska samhälle......., eller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar