lördag 7 april 2012

MS Multipel Scleros orsak - förebyggande åtgärder

En uttömmande analys av medicinsk och vetenskaplig litteratur författad av en enastående kvalificerad livsmedelsforskare som på ett övertygande sätt visar orsaken till MS och som beskriver vägen till återhämtning och förebyggande åtgärder. Symptomen på multipel skleros är identisk med den mindre vanliga formen av förgiftning - den så kallde metanol förgiftningen.

Personer som har utsatts för detta gift under en mycket  lång tid kan i praktiken, utveckla MS.

Detta gift  "metanol", finns till en stor del i cigarettrök, och har hittills varit den enda kända orsaken till multipel skleros. Dr Monte:s  fängslande verk visar att detta gift också ingår i vissa livsmedel som är konserverade, rökta eller annat som te.x. godis och som innehåller det lömska sötningsmedlet aspartam.

Tyvärr, så har sanningen inte upptäckts på grund av faktumet att metanol är giftigt för människor och inte för djur (laboratorie).

Om du har MS, eller älskar någon som har det, bör du och din läkare läsa vad Dr Monte har att säga om metanol och dess koppling till MS. För att påskynda det fria utbytet av vad som kan vara livräddande information om denna sjukdom finns en bifogad fil nedan och hans hemsida som innehåller en fullständig kopia av kapitel 9 i sin bok While science sleeps. I detta kapitel undersöks orsaken till MS och postar några enkla kostförändringar som kan rädda ditt liv.Läs hela artikeln: http://foodfreedomgroup.com/2012/03/25/multiple-sclerosis-the-cause-and-solution-uncovered/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar