tisdag 22 maj 2012

GMO soja och fosterskador


Använder du detta i din trädgård?

Vad tror du händer med trädgårdens invånare

och de barn som leker eller kryper i gräset?

Vad händer med dig själv

när du sätter ner händer eller knän

i rabatt eller gräsmatta?

TÄNK EFTER FÖRE!!!
Vi, mammor och pappor har ansvar för våra barn
och för att de skall få den framtid de har rätt till.
Om du inte vill att ditt barns framtid skall vara fylld av kemikalierik föda
som ger sjukdomar vilka ständigt måste behandlas
med vaccin eller piller så gör något idag - ställ krav.Monsatans roundupbesprutade soja odlas nu över hela världen. Givetvis med förödande effekter men vem bryr sig nu för tiden? Vi har ju alla vårt eget att tänka på och som svensk så är man ju liksom van vid att det finns höga vederbörande som håller reda på vad som är bra för oss alla, eller? Gissa vad? Tiderna har förändrats och trots mina gråa hår så har jag absolut inget problem att hänga med i utvecklingen. Tråkigt är bara att det är så få unga som intresserar sig för sin egna framtid men självklart ”det är inte mitt utan deras ansvar och problematik.

Argentina har blivit hårt drabbat eftersom soja är en av deras största inkomstkällor. Trots inkommande larmrapporter från massiva glyfosat (roundup) besprutningar så fortsätter läkare och tillsynsmyndigheter att sätta dövörat till. Tydligen svårt att bita den hand som föder.

En argentinsk forskare bekräftade vad så många andra forskare redan upptäckt och det är att glyfosat kan orsaka fosterskador, sterilitet och neurotoxitet (nervförgiftning). Självklart anser jag för om glyfosatet dödar skadeinsekter så borde det även försöka att ta livet av även oss, eller? Anyhow, vad gör man med forskaren? Tar till det gamla vanliga knepet som innebär offentligt förtal och förlöjligande samt personliga hot.

Vi borde lagstifta om märkning så att de som vill avstyra eller minimera sitt intag av genetiskt modifierade livsmedel – kan göra det!


Läs vidare: Roundup Ready soy is being cultivated on a massive scale across the globe, having devastating effects in many countries; one of the hardest hit is Argentina due to its dependence on soy as a source of revenue.
http://foodfreedomgroup.com/2012/05/13/the-toxin-so-dangerous-its-causing-catastrophic-birth-defects/Inga kommentarer:

Skicka en kommentar