fredag 25 maj 2012

Gravida kvinnor vägrar influensavaccinEn övervägande majoritet av gravida kvinnor börjar nu vägra att ta influensavaccin – anledningen är rädslan att det kanske kommer att skada deras foster. Trots läkares lobbying för vaccinet så börjar kvinnornas tankar kretsa mer och mer runt risk för missfall, biverkningar och andra skador som de giftiga biprodukterna i vaccinet kan ge.
Varför ta risken för oförutsedda risker för barnet? Räcker det inte med att studien av H1N1-vaccinet under svininfluensapandemin påvisade att vaccinet var associerat med tusentals missfall samt även dödsfödslar som CDC Center of Disease control underlåtit sig att informera om?
Rapporter har förfalskats och istället för 1 588 missfall och dödsfödslar så kan det handla om 3 587 fall. Inte för att skillnaden är så stor men ändå…. Med facit i hand så kan konstateras att de studier som CDC utfört visar en klar underrapportering. Av vilken anledning kan man ju undra?
Nu är det så att gravida kvinnor har en väl etablerad antipati mot vaccinationer och vi måste fortsatt hoppas att så många som möjligt vågar känna efter vad som är bäst för deras eget barn. Män vet inte vad detta är men vi kvinnor kallar detta för modersinstinkt!!!
Just nu känner jag det så här….. att det spelar ingen roll vad vi kvinnor känner eller säger för vaccintillverkarna har alltid svar på tal och det verkar inte finnas några gränser för hur långt de går för att överbevisa att vi har fel.
P-piller kom visst till för att vi skulle vara lite lättare att ha att göra med. Män tycker liksom att det är jobbigt när vårt humör går upp och ner…
Nästa gång WHO kommer ut med en pandemivarning så skall vi nog fundera över varför och huruvida de har kompetens att analysera marknaden.
Fri översättning och kommentarer ifrån källa:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar