tisdag 25 mars 2014

MPR-vaccin förgiftar barn?

Alltså det är så skrämmande! Nu läser jag bvc-journalerna samt tittar på gamla anteckningar och mitt hjärta går sönder. Vår dotter har aldrig klarat av vacciner. Vi sökte hjälp i panik flera gånger, men fick så klart ingen hjälp och hon fortsatte att vaccineras som vanligt tills den dagen då hennes kropp helt enkelt inte klarade mer, och hon slutade utvecklas och försvann in i sig själv. Det är så synd att vi själva inte såg sambandet men det är lätt att vara efterklok. Även jag var manipulerad och blind en gång i tiden. Jag trodde det bästa om vården.
När vår dotter var nyfödd var hon lugnast på hela BB. Hon var den enda lilla som inte grät. Hon låg tyst och tittade, sov och diade. Hon var så lugn och harmonisk. När vi sedan skulle åka hem ville dom ge henne k-vitaminsprutan och sedan den dagen slutade inte vår tjej skrika. Hon skrek sig igenom hela första tre månaderna av sitt liv. Hon mådde fruktansvärt. Vi fick höra att det var kolik och hon fick alla möjliga droppar och skräp som så klart inte hjälpte ett dugg. När hon sedan fick vaccin vid tre månader började hennes mage krångla riktigt ordentligt. Hon hade ofta väldigt ont. Hon fick mer magdroppar och jag åt mjölkfri kost och allt dom rekommenderade – men ingenting hjälpte.
Strax efter sexmånadersvaccinet fick vår dotter ett kraftigt krampanfall. Hon blev helt okontaktbar och hennes huvud ryckte okontrollerat och hemska läten kom från henne. Vi blev livrädda och ringde ambulans men anfallet hann ge med sig och sjukvårdspersonalen tyckte vi skulle avvakta och komma på undersökning i stället. Där skulle hon undersökas för epilepsi, men eftersom hon bara fick ett krampanfall så kunde inte detta förklaras. Vi skulle komma akut om det upprepades.
Hon helammades tills hon var runt åtta månader, för när hon försiktigt började äta vred hon sig av smärta och hon kunde inte bajsa utan att det blödde och gjorde fruktansvärt ont på henne. Jag hade panik. Jag sökte hjälp på bvc flera gånger och tog läkarkontakt men ingen kunde förklara eller förstå. Det enda dom rekommenderade var jävla Resulax som förstör barnets tarmar ännu mer. Jag försökte göra allt för att förstå varför hon reagerade som hon gjorde och till slut såg jag ett samband.
Läs hela artikeln här:


Vår dotter förgiftades av MPR-vaccin
Frågeställningar som dessa måste lyftas till en högre nivå. Nya vaccin kommer hela tiden ut på marknaden och läggs till vaccinationsprogrammet. När passeras gränsen för vad som beskrivs som nytta?

Skall ett vaccinationsprogram fullföljas om man ens misstänker att barnets respons inte är normalt. Skall man bara rycka på axlarna när biverkningarna kommer?

Som förälder så är man faktiskt konsument, något som industrin verkar ha glömt bort fullständigt. Man vill inte ens höra på de klagomål eller reklamationer som framförs. Man kallar sina kunder för foliehattar, konspiratörer eller till och med för terrorister. Likt: du får inga andra Gudar hava jämte mig....

Ett vaccin testas men testas det tillsammans med alla andra vaccin så att forskarna kan se vad som händer när hela coctailblandningen är mixad? Ges vaccinen för tätt? 
Vem kommer att bli den första eller förste forskaren som forskar i hypotesen "kan flera vaccin tillsammans orsaka permanenta hjärnskador"?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar