tisdag 17 maj 2011

Strålning, risker, cancer och hur man kan skydda sig.Forskare och filmskaparen David Sereda talar här om strålningen som härrör till Fukushimas reaktorhärdsmälta för att sedan övergå att tala om de mystiska partiklar som solen sprider vid de s.k. sol-stormarna.
Han noterade att det var ett stort utbrott på solen dagarna före den japanska jordbävningen, som tycks antyda någon form av kausal verkan. Han varnar för att de radioaktiva strålningsnivåerna som redan nu når Kalifornien redan är problematiska och att människor skall ta till kalcium, magnesium och litium för att höja voltstyrkan per cell för att skydda hälsan på lång sikt.

När det gäller historierna om de mystiska partiklar som kommer ifrån solens explosioner så säger Sereda att detta verkar vara någon form av medvetande eftersom effekterna av denna partikel tidigare studerats i samband med utvärdering av psykiska förmågor.

Myndigheterna hanterar problemet med radioaktivitet som vanligt… man bara höjer gränsvärdena för att det skall låta mindre farligt.

State of Virginia varnar sina invånare för att dricka regnvattnet och nu ligger även grönsaker i farozonen.

Även små doser av radiaktivitet i vatten är skadligt no matter what anyone says……

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar