söndag 13 november 2011

Livsmedels och läkemedelsindustrins forskningsfusk för högre vinster

http://paleofriend.org/2011/11/12/sa-blir-vi-lurade-av-kost-och-lakemedelsindustrin/

Paleofriend har läst boken och så här tyckte han bl.a.:


Det jag speciellt gillar med Ralfs genomgång är att han beskriver hur de drivande individerna bakom det hela har bidragit till att bygga upp ett totalt ovetenskapligt paradigm, med det direkta syftet att tjäna riktigt mycket pengar. Nu får vi fler namn att lägga på minnet från denna katastrofala utveckling. Det är bra, vi får aldrig glömma det här. Det handlar om giriga människor och företag som bokstavligen går över lik för att få som de vill och för att tjäna stora pengar. Det är sjukligt och obegripligt hur så mycket ohederlighet kan ha fått operera fritt utan att bli stoppat, det handlar ju uppenbarligen om regelrätta psykopater.


Själv vill jag tillägga: de är alla psykopater med narcissistiska drag vilket inte är ovanligt eftersom man måste vara totalt känslomässigt avskuren för att avsiktligt kunna skada sina medmänniskor.

Tyvärr anställs allför många chefer med denna personlighetsstörning just därför att de är lättmanipulerade. Lite beröm och de skär ner på personal eller gör vad som helst för att stå i rampljuset under en kort period.


Läs boken och förstå varför det är så många som kämpar för att hålla Monsatans produkter borta ifrån middagsborden och som propagerar för alternativa metoder.


Smaken är som baken.... delad.....


Det är helt okey att höja forskarna till höjderna och dyrka dem som Gudar för man måste väl ändå ge dem rosor för att lyckats dupera så många människor i vår nya globala värld.
När det gäller den egna hälsan så är det givetvis vårt och inte deras ansvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar