lördag 5 november 2011

Maria Larsson är den första att beklaga vaccinskandalen

Om ni hade vetat att xxx och 79 andra barn fick denna svåra kroniska sjukdomen........ hade ni massvaccinerat då?

Svaret på följande fråga blev:

Vi vet också att vaccinet räddade liv, att det räddade liv i Sverige och i många andra länder, det måste man också värdera. Det var också därför vi valde att vaccinera hela befolkningen, eftersom 30% av de som dog i sjukdomen i andra länder inte tillhörde riskgrupperna.

Om man bara sitter med historisk kunskap så skall man inte gå ut och snacka om öppenhet.
Öppenhet är när man klart och tydligt talar om att man inte har annat än historisk kunskap och att man egentligen inte vet hur nanovaccin fungerar.

Kan vi lita på er igen? Kan ni bygga upp förtroendet igen?
Hos mig går det inte tyvärr...... Jag har aldrig och kommer aldrig att ha förtroende för någon som inte ens kan besvara en vanlig fråga om äpplen och som väljer en undanmanöver genom att hoppa direkt in i päronlådan istället.
Nästa gång så kan Maria och Anders vara solidariska mot varandra för den solidaritet som de står för gynnar bara de rika och den politiska världen....
Bara 596 visningar på Youtube..... och vilka kommer konsekvenserna att bli efter årets vaccin? Har innehållet ändrats helt eller bara delvis?

När man söker info över nätet och kontrollerar olika länder så kan man klart se att svininfluensa vaccinet inte innehåller samma ingredienser överallt och det är kanske därför inte alla länder har fall av narkolepsi. Detta är absolut inget ovanligt och se bara på årets flunsa vaccin - det finns ett antal att välja på.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar