lördag 5 oktober 2013

Aspartam är faktiskt lite SKIT, i varje fall i patentet

ASPARTAM - det så kallade nyttiga sötningsmedlet, inte bara för diabetiker utan även för bantningslystna individer (lightprodukter) - även rekommenderat till barn - ett omtvistat ämne alltsedan år 2000. Nu efter cirka 15 års masstillverkning kommer sanningen fram...........

det är en produkt härstammande ifrån E-koli bakterien - i genmodifierad form ---- tänk att någon till och med kläckt tanken att börja modifiera med livsfarliga bajs-bakerier.... undrar om det är skattefinansierad forskning?

Något annat att fundera över är Monsantos framsteg i Sverige med testodling av genmodifierade grödor där våra åkrar dränks i bekämpningsmedlet Roundup och vad detta kommer att innebära för framtida odling av grödor samt det allra viktigaste "hur påverkas vårt dricksvatten". Kommer vi att få veta sanningen om det år 2030? Jag menar att det i varje fall verkar som om de har lite svårt med sanningen eller är det bara för att det är så väldigt lätt att avfärda biverkningar eller andra negativa aspekter nu för tiden?

Än har inte öronen ramlat av..... och tur är väl det..... för det kommer förmodligen att dyka upp många orosmoln på vår svenska himmel.

Smaken är som baken....delad..... man väljer själv vad man vill stoppa i sig.

Läste en artikel häromdagen som sade att varannan människa skulle få cancer inom 15 år. Jaha tänkte jag då och var ganska så säker på att vederbörande visste vad som skulle orsaka den ökningen--- för hur kan de annars veta, eller hur?

 
By KRISTEN BUTLER, UPI.com | Blog

The European patent for aspartame is now available online, and it confirms the artificial sweetener is made from the waste products of genetically modified E. coli bacteria.

Though this fact was reported as early as 1999, not much attention was paid at the time to aspartame and its maker Monsanto, which was allegedly adding GM aspartame to soft drinks in Britain.


The patent refers to "cloned microorganisms" later revealed to be genetically modified E. coli bacteria. They are modified to produce an especially large peptide used to create aspartame.

The cultivated and well-fed bacteria then produce proteins which contain the aspartic acid-phenylalanine amino acid segment required to produce the sweetener.

The bacteria waste is then treated to turn the large peptide and a free carboxyl group into a dipeptide. The the dipeptides are then treated with alcohol and methanol to produce aspartame.
Controversy has steadily grown around genetically modified foods and GM giant Monsanto. Coke recently ran an ad campaign defending their use of aspartame, saying studies support the product's safety.



Read more:
http://www.upi.com/Science_News/Blog/2013/08/26/Aspartame-patent-reveals-E-coli-feces-used/8131377527919/#ixzz2gtTz37Oy



 

http://www.naturalnews.com/041766_aspartame_GM_bacteria_patent.html#

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar