lördag 4 juni 2011

Bra marknadsföringsknep gällande HPV....

"Orimligt att unga flickor ska betala med sin hälsa" RFSU menar att vaccinet har blivit en klassfråga

Vi har tidigare berättat om oroliga skolsköterskor som måste vaccinera tiotusentals flickor samtidigt när den redan kraftigt försenade vaccinationen mot livmoderhalscancer väl kommer igång. Samtidigt har många valt att själva bekosta vaccinet och RFSU menar att det blivit en klassfråga.
Publicerad 4 jun 2011 07:28
Uppdaterad Sat Jun 04 09:33:27 CEST 2011
 
Det är väl jättebra att det görs till en klassfråga för de välställda har råd med att göra ordentliga efterforskningar om HPV samt biverkningar innan de beslutar sig för att ge vaccinet till sina barn.
 
Vem köper propagande som denna? Klassfråga i ett samhälle där sjukvård skall finansieras via skattemedel? Vi borde egentligen driva frågan om huruvida våra politiker skall fortsätta och bedriva sjukvården som om den vore i privat regi.
 
Tänk precis som ni gjorde när det gällde svininfluensan för era barn kanske inte får narkolepsi utan andra tråkigheter istället. Rapporterna på nätet är ingen glädjeläsning precis......
 
Och om ni bestämmer er för att just er barn skall vaccineras så kräv att läkaren testar ert barn så att ni är absolut säkra på att ert barn inte redan bär på viruset eller tom har utvecklade antikroppar!!!!! 
 
Det finns ingen anledning till att vaccinera någon som redan bär på antikropparna....
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar