måndag 19 november 2012

Autism - koppling till kvicksilver/aluminium i vaccin

Autism är ett tillstånd som kännetecknas av nedsatt kognitiv och social kompetens, som är förknippade med nedsatt immunförsvar.

Autism är på uppgång, och miljöfaktorer misstänks spela en stor roll.

Gjorda resultat ger starka belägg som stöder ett samband mellan autism och aluminium i vacciner. En litteraturstudie visar toxiciteten av aluminium i människans fysiologi erbjuder ytterligare stöd.
Omnämnanden av autism i VAERS ¨har ökat stadigt i sedan slutet av förra seklet, under en period då kvicksilver fasas ut, medan belastningen ökas med aluminium adjuvans.

Med vanliga log-likelihood ratio tekniker, identifierar vi flera tecken och symtom som är betydligt vanligare i vaccin rapporter efter år 2000, inklusive cellulit, beslag, depression, trötthet, smärta och död, som också är signifikant associerade med aluminium som innehåller vaccin.

Man tror att barn med diagnosen autism är särskilt utsatta för giftiga metaller som aluminium och kvicksilver på grund av otillräcklig med serum sulfat och glutation. En stark korrelation mellan autism och MPR (mässling, påssjuka, röda hund) vaccin också observeras, vilket kan delvis förklaras genom en ökad känslighet för paracetamol administreras för att kontrollera feber.

http://childhealthsafety.wordpress.com/2012/11/18/new-mitphynet-research-links-autism-to-vaccines/

Empirical Data Confirm Autism Symptoms Related to Aluminum and Acetaminophen Exposure

http://www.mdpi.com/1099-4300/14/11/2227

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar