måndag 26 mars 2012

Autism - nya vinster för läkemedelsföretagen?


Hur kunde jag någonsin tro att någon i ledande ställning skulle vakna upp och se till de mänskliga rättigheterna och människors behov framför aktiebolagsvärlden?????
Enda anledningen till att EU nu samarbetar med läkemedelsindustrin är för att ta fram piller som kan tryckas ner i halsen på de autistiska offren. Istället för att satsa på gammal hederlig forskning för att få reda på orsaken så den kan elimineras så satsas det alltså åter igen på att ta fram något som verkar på symptomen.

Det är bara att acceptera att Autism har kommit för att stanna och att det inte finns något större intresse av att arbeta i förebyggande syfte för att motverka autism.
Läkemedel som vi alla nu vet kanske kan orsaka autism och på bekostnad av dessa drabbade så formar man en ny organisation med avsikt att forska fram nya läkemedel så att läkemedelsindustrin kan göra fortsatta vinster.  Kan man tolka det på annat sätt?
AIMS = European Autism Interventions – När ni ser denna organisation i framtiden så glöm ej vem den arbetar för och vem den kommer att stötta.

Spelet AIMS spelas av 3 spelare. Men i verkligheten finns det ytterligare en medspelare, en dold sådan som är de europeiska skattebetalarna alltså de som betalar in skatt till EU. Om vi nu inte räknar in den dolda medspelaren som inte har någon annan roll än att tillföra ”money” så startas spelet upp av Läkemedelsindustrin, universitet och forskningsinstitut. Några att nämna är:
Roche
Eli Lilly
Servier
Janssen Pharmaceutica
Pfizer
Vifor Pharm

De flesta drabbade familjer vet vid det här laget att alla läkemedelsföretag helt tar avstånd ifrån debatten om kopplingen mellan vaccin och autism. Och detta trots att ingen riktig forskning gjorts för att bevisa eller motbevisa. Om samband skulle bevisas så ändras reglerna på nu gällande spelplan ifrån att tjäna mer pengar på en växande marknad till att förlora pengar på en marknad som industrin själva har skapat.

Läs följande artikel och bilda egen uppfattning:
http://gaia-health.com/gaia-blog/2012-03-23/new-autism-research-program-big-pharma-profit-center-with-taxpayers-help/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar