tisdag 20 mars 2012

Gardasil studie som utvisar potentiella missfall,aborter,fosterskador

Kan någon utbildad läkare i Sverige förklara vad som skrivs på sidan 8?
Av elektronisk data gällande 1740 gravida kvinnor har noterats:
665 födslar
633 potentiella missfall
442 potentiella aborter
                                             Vad innebär potentiella?


                                            Utav 100 förmodade missfall så var 9 bekräftade.
Snacka om väl underbyggd vetenskaplig forskning. Som vanligt så finns det ingenting som kan knyta vaccinet till ovan nämnda data och det tror farfar det för det är inget vetenskapligt utfört experiment det är en efterkonstruktion.
Andemeningen är att höja siffrorna för att vi skall insupa varje ord som sägs samtidigt som man försöker ge siffrorna sådan tyngd att ingen orkar gå in och läsa eller att ifrågasätta.
Jag känner väl så här att man borde neka detta vaccin fram tills dess riktiga vetenskapliga studier utförts. I och för sig så handlade denna efterkonstruerade studien om huruvida vaccinet ger autoimmuna reaktioner eller ej och så fick man lite annat oväsentligt med på köpet.
Skulle vara intressant att höra vilken frågeställning Socialstyrelsen jobbar utifrån när de kikar med det evaluerande ögat.
I vilket fall som helst så är jag väldigt glad över att inte jag lever i Californien för det är skrämmande siffror man kommer till om man försöker sig på en procentuträkning. Om det nu inte är Gardasil så måste det ju vara något annat som ligger bakom den höga missfallsstatistiken.
189.629 kvinnor ingick i denna studie. Hallå! Är det någon som vet eller som kan kalkylera hur många vetenskapsmän och läkare som måste vara involverade för att kunna genomföra frekventa undersökningar och studier av alla dessa kvinnor?
Vilka organisationer som gett papporna till undersökningen tillgång till deras elektroniska journaler framgår inte och med vetskapen att läkare inte har något ansvar för biverkningsredovisning gör att det känns ännu luddigare. Det är nämligen så att redovisning av biverkningar, vaccin eller läkemedelsskador sker på frivillig basis och detta är en annan baksida av sjukvård i privat regi!


Så här tyckte en kollega:


It's the same wording over & over.  No association to gardisil.  Same results as total population.  Most cases


Everything in  vague terms.  Like Lawyer or Politician talk.  No real conclusions.
another one:
The study found no association with the vaccine for any serious side effects and it was probabley or could be from other causes.

This is a joke....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar