torsdag 27 december 2012

Autism, kroniska sjukdomar från vaccin - ny studie

Föräldrar världen över säger att vaccin orsakar allt ifrån autism, autoimmuna sjukdomar, akuta reaktioner eller kroniska sjukdomar. Den stora frågan är om det finns någon sanning i dessa påståenden eller ej. De flesta föräldrar har ju bara sin egen intuition att förlita sig på. De så kallade experterna säger något helt annat än vad som känns som en logiskt förklaring för föräldrarna.

Tänk tanken…..
Hur många barn hade kunnat undvika en kronisk sjukdom om de inte tagit ett vaccin?

Ett sätt att ta reda på svaret på denna fråga skulle vara att jämföra vaccinerade barn med ovaccinerade barn. De som är för vaccin säger givetvis att en sådan studie inte kan göras och skälen är lite luddiga. Kanske vågar de inte utsätta sig för risken att en sådan studie skulle kunna utvisa att ovaccinerade barn skulle visa sig vara friskare. Om så skulle vara fallet….hur skulle industrin hantera ett inkomstbortfall som detta? Speciellt som vaccin anses vara den stora kassakossan…

Om en jämförande studie skulle visa att graden av autism hos ovaccinerade är betydligt mindre än bland de som är vaccinerade, skulle regeringen då vara villiga att betala ut en ersättning som de skadade förtjänar?

Denna studie befinner sig inte längre på drömstadiet utan den är faktiskt pågående….. hoppas bara att världen kan ta in resultaten och att de får den ekonomiska hjälp som de behöver för att slutföra studien.

Studien heter, ”vaccinationsstatus och hälsoresultat bland Homeschooled children”
Forskningen görs av epidemiologer vid Jackson State Univeristy. Studien kommer att vara rikstäckande i USA:

Förslaget till studien säger: "Denna studie avser en stor hälsofråga, nämligen om vaccination är kopplad på något sätt för barns långsiktiga hälsa. Vaccination är en av de största upptäckterna inom medicin, men lite är känt om dess långa. sikt. Syftet med denna studie är att utvärdera effekterna av vaccinationen genom att jämföra vaccinerade och ovaccinerade barn i form av ett antal större hälsoresultat, inklusive astma, autism, diabetes och inlärningssvårigheter.

Läs hela artikeln:  

http://www.greenmedinfo.com/blog/official-vaccinated-vs-unvaccinated-study-finally-being-done?utm_source=www.GreenMedInfo.com&utm_campaign=aa55df156b-Greenmedinfo&utm_medium=email

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar