måndag 7 mars 2011

Hängsle plus bälte i framtiden?

Sommaren är härlig. Glass i stora lass……….
EU godkände under förra året ett ex antal nya sorter av genmanipulerad majs vilket skall vad jag förstår ges till djur. Av djur och deras produkter gör vi mat här i denna värld om någon nu inte visste det. Detta innebär att vi konsumenter om vi inte ser upp kommer att vandra runt som bärare av dessa genmanipulerade födoämnen. Det som inte kroppen vet vad den skall göra av, ja, det lagrar den. Vad som händer sedan är det ingen som vet för den forskning som pågår är kontrollerad och styrd av de som inkasserar vinsterna.
Vi lider inte av matbrist, det kan vi nog alla hålla med om. Hade vi gjort det och verkligen behövt modifiera vår mat för att den skulle räcka till alla så hade mataffärerna valt att sänka priset på utgående varor istället för att slänga dem. Rika Sverige slänger hellre maten än att de skänker den till våra egna fattiga i samhället. Nej, istället skall vi sätta in ett par hundralappar till en välgörande organisation där bara ett visst antal procent kommer de behövande tillgodo.
En god idé skulle vara om någon öppnade en liten matvarukedja som sålde billigare mat där alla som idag går på F-kassan kunde handla. Talar nu om både arbetslösa och sjuka, förlåt jag glömde våra pensionärer som lever på garantipensionen. Kanske finns det människor som vill starta upp ett sådant här projekt där de endast kan ta ut normala inkomster.
Vi har en enorm arbetslöshet i Sverige och den är långt högre än vad det berättas om. Vi behöver matkontrollanter och vi behöver människor som analyserar innehållet i den mat som idag säljs till oss. Läkemedel måste granskas och testas före försäljning men i princip vad som helst kan stoppas i mat utan att någonting händer. Är det prioriteringen det är fel på eller vad är det som händer???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar