måndag 7 mars 2011

Mobiltelefoner och strålning

Läste en liten insändare i en Australiensisk tidning. Mannen som skrev artikeln arbetade med att reparera bl.a. mikrovågsugnar. Vad som var upprörande för honom var att han uppmärksammat att många trådlösa telefoner idag använder samma frekvens som används i mikrovågsugnarna dvs. 2,4 GHz. Och numera så finns det även telefoner där frekvensen är nästan dubbelt så hög. Hur många har försökt att stoppa in huvudet i mikrovågsugnen? Hur många har ens tänkt tanken?

Att våra moderna telefoner som vi enligt tillverkarna inte kan leva utan, att våra bästa vänner skulle vara farliga, ja, det avfärdas med studier. Studier utförda av vem och betalda av vem? Det finns de som sover med sina mobbar, som har dem intill sig 24 timmar om dygnet, vecka ut och vecka in. Någon som sett eller hört om gjorda studier vid ständig elektromagnetisk strålning?

Det finns många olika sätt att påverka våra frekvenser och varför inte välja ett annat sätt istället? Många rekommenderar bön och kanske har de rätt? Varför inte testa?


Det går att läsa mer på den informativa siten: http://www.radiationresearch.org/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar