måndag 7 mars 2011

Tankar om HPV vaccinering till Fru Reinfeldt

Ämne: HPV vaccin
Till: moderat.sjukvard@politik.sll.se
Datum: torsdag 28 oktober 2010 08:49

  

Filippa Reinfeldt DN skriver att du medverkat till att HPV vaccinering skall ges gratis till alla flickor /kvinnor upp till 18 års ålder i Stockholms län. 
 Jag antar att du inte har fått informationen av berörda parter att om man redan har smittats av HPV så ÖKAR man risken att få livmoderhalscancer med 46 % enligt de studier som är gjorda. Finska studier visade att endast 2.6 % av familjerna var HPV fria! 
Ges dessa vaccin till flickor/unga kvinnor innebär detta att du innan pensionsålder kommer att se en markant ÖKNING av livmoderhalscancer i Sverige.  
För varje miljon vaccinerade flickor/kvinnor löper 434,404 risken att få livmoderhalscancer.
 Precis så här gjordes med polio när vaccineringarna startades under 50 talet. Underlaget för WHOs beslut om poliovaccineringar var 1000 dödsfall i 125 länder!
Så fort vaccineringarna startades drabbades tusentals av polio och skräcken spreds runt om i världen och poliovaccineringarna mottogs med öppna armar av alla i-länder.  
Polysorbat 80 som finns i de flesta vaccin ger också ökad infertiltet.
 Om man letar efter information och ser hur processen gällande HPV skett i Sverige ger det mig en skrämmande bild av hur politik/politiker fungerar genom att godtyckligt köpa den lobbyism som läkemedelsbolagen bearbetar olika marknader/länder med.
 Med detta mail är du inbjuden att besöka min sida som ger en annan bild av HPV vaccinering än den läkemedelsbolagen och etablerade organisationer ger.
 Mvh
Ann-Britt Axelsdotter
www.mammormotgardasil.nu

Jag tackar Ann-Britt för allt arbete hon lagt ner för att möjliggöra spridning av denna information. Pap-test synes nu ännu viktigare för dem som valt att vaccinera sig.
Även denna websida innehåller varierande information om olika vaccin för den som är intresserad att lära sig mer.
Big Pharma Whistleblower Speaks Out at the AZK in Germany (Full Edit) – se http://www.greensparrow.se/wp/ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar