söndag 6 mars 2011

Vaccinationens offer 2009, 2010

Citat ifrån 2009:

Lennart Waldenlind, Läkemedelsverket: ”Viktigt att få fram om det finns nya patientgrupper som man skall vara extra försiktig med”.
Jan Liliemark, Läkemedelsverket: ” När en stor del av befolkningen kommer att vaccineras kan det hända slumpmässiga saker med många av dem”.
Jan Liliemark, Läkemedelsverket: ”Det rapporteras att folk dör efter att ha fått vaccinet, men det behöver inte vara orsaken”.
Maria Larsson, Folkhälsominister: ”Solidaritetsaspekt”. ”Om vi kan rädda fem barn så är det värt dessa pengar”.

Jag skrev till Maria Larsson i oktober 2009 med anledning av informationen i bipacksedeln som finns att finna på läkemedelsverkets hemsida. Har ínte fått svar eller hänvisning här heller.

Citerar ”Denna bipacksedel godkändes senast Pandemrix har godkänts i enlighet med reglerna om ”godkännande i undantagsfall”. Europeiska läkemedelsmyndigheten (EMEA) kommer regelbundet att granska all ny information som kan bli tillgänglig och uppdatera information till användaren om det är nödvändigt.
Information om detta läkemedel finns tillgänglig på Europeiska läkemedelsmyndighetens (EMEAs)
hemsida http://www.emea.europa.eu/”  - Den är alltså inte tillräckligt prövad! Man har testat systervaccinet och detta bekräftas i TV1 Debatt den 22/10- 2009. Vi har det första vaccinet i Sverige som kommit ut på marknaden och endast ett hundratal är testade.

Andemeningen med detta inlägg är som stöd för minnet.

Vi känner ju alla till en ovälkommen biverkning - narkolepsi......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar