söndag 6 mars 2011

Kan vi lita på Läkemedelsverket?

VB: Bipacksedel för Pandemrix

torsdag 15 oktober 2009 13.30 Från: ”Registrator” Registrator@mpa.se
 Hej
Den bipacksedel som ligger på vår hemsida är den godkända bipacksedeln. Det finns inga krav på att mängden av samtliga beståndsdelar ska anges. Ofta kan detta vara affärshemligheter som vi inte får lämna ut.
 http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pandemrix/D-H1N1%20single%20PDFs/PackageLeaflet/emea-pl-h832pu17sv.pdf
 Polysorbat ingår i adjuvanset som ett hjälpämne.
 Med vänliga hälsningar
Karin Klintberg
Karin Klintberg
Receptarie
Medicinsk information
Box 26, 751 03 Uppsala
Besöksadress: Dag Hammarskjöldsväg 42
Telefon: 018 – 17 47 50, växel: 018 – 17 46 00
Fax: 018 – 54 85 66
karin.klintberg@mpa.se
http://www.lakemedelsverket.se/

Kommentarer:

Jag tillhör den gamla stammen och blev fostrad till att tro att Livsmedelsverket och Läkemedelsverket var till för medborgarnas säkerhet.  Mycket har hänt inom detta område och tragiskt nog så lever otaligt många kvar i denna drömvärld om trygga gamla Sverige.
Vi lever i en internationell era, i ett informationssamhälle, där det är upp till gemene man att själv införskaffa all information. Trot eller ej men de flesta företag i Sverige är inte längre svenska. Utländska aktörer har satt sin prägel och svensk lagstiftning överlämnar  innehåll och testning av produkterna åt tillverkarna. Jag skulle vara dum i huvudet om jag trodde att ett aktiebolag bryr sig mer om människors hälsa än den egna avkastningen. Att över huvud taget tala om affärshemligheter när det gäller läkemedel är urdumt. Allvarligt talat….. är det någon som tror att masstillverkning kommer att startas i källarskrubbarna?
De nya vaccinen som man använder idag är rekombinanta. Man använder en cell line technology dvs man odlar i cellkulturer. Många tror att man fortfarande bara odlar virus i ägg för vaccintillverkning. Fel, fel, fel. Idag odlar man i cellkulturer bestående av, ja håll för ögon och öron nu, för nu kommer det:  njurceller från cocker spaniel tikar,  njurceller från apor, insektsceller, aborterade fosterceller och sist men inte minst cancerceller. Listan kan göras längre och kommer att läggas ut när den är färdig.
Vi skänker ofantliga summor pengar årligen till cancerforskningen och det är väl toppen att de fått nytta av både pengarna och cellerna. De kan ju odla cancern, sätta till en virus och spruta in det i något litet barns kropp. Varför får små barn cancer kan man undra?

Hur hälsosamt är det att injicira ett DJUR DNA i människokroppen?

Monsanto har ju lyckats fint med de genmanipulerade grödorna – står vi på tur nu??????? Vad skall de ge oss i stället för roundup??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar